Anamma

EN GRÖNARE VÄRLD

En grön nystart

våra goda nyheter

ANAMMA EN GRÖNARE VÄRLD

Vår filosofi har alltid byggt på att vego-mat ska vara riktigt god och vi gör ingen skillnad på om du är vegan eller köttätare. Vi finns till för alla som vill göra världen lite grönare. Det är många som vill äta mat från växtriket och vår grej är att få det att hända. Därför har vi satsat allt på att göra helt vegansk mat till något riktigt gott och enkelt.
Vegansk middagsfest -Anamma

Veganskt för alla

Vi är så stolta och glada över att så många kan ta del av våra älskade vegofavoriter. Vi på Anamma vill göra det gott och enkelt för alla att äta veganskt varje dag så att vi tillsammans kan minska avtrycket på vår planet. 

DEN PERFEKTA FORMBARA FÄRSEN!

Förutom att vi var först med formbar vegansk färs så tycker vi också att den är helt fantastisk med perfekt konsistens som du kryddar och formar själv. Nu är det hur enkelt som helst att göra dina egna bullar, biffar, burgare eller varför inte en kålpudding. Bara fantasin sätter gränserna!

SÄG HEJ TILL VÅRA KLIMATSMARTA FÖRPACKNINGAR!

Vi är så stolta över att få presentera våra klimatsmarta förpackningar. Våra förpackningar är klimatsmarta eftersom de till största del är gjorda av sockerrör istället för olja. Hur bra?

Vegobullar, Anamma

HAR DU EN FRÅGA? STÄLL DEN GÄRNA TILL OSS!

I vårt forum har vi samlat och svarat på några av de vanligaste frågorna vi får om Anamma och våra produkter

Scroll to Top
Scroll to Top