Anamma X Jävligt Gott!

Vår filosofi har alltid byggt på att vego-mat ska vara riktigt god och uppskattas av alla, vare sig du är vegan eller bara provar på att äta vego ibland. Nu har vi tagit smaken till nästa nivå med vårt nya sortiment utvecklat tillsammans med Sveriges största veganska matbloggare Gustav ”Jävligt Gott” Johansson!

Jävligt Gott-samarbetet med helt nya saftiga vegoburgare och en vegokorv och chorizo med knäckigt korvskinn, hittar du i frysdisken. Det kommer finnas tillgängligt från slutet av september.  Hittar du inte produkterna i din lokala matbutik? Fråga gärna personalen om de kan beställa hem produkterna.

– Det ska vara lätt och framför allt riktigt gott att göra rätt! Det är grunden i samarbetet med Anamma och det har varit fantastiskt roligt och känns väldigt meningsfullt att få vara med och utveckla de här produkterna som kan hjälpa fler människor att hitta växtbaserad mat som passar dem och som de kan älska, säger Gustav Johansson som står bakom bloggen Jävligt Gott.


Jävligt Gott Anamma Vegoburgare

Vår jävligt gott burgare är en ny typ av burgare som ger en färsk känsla.  Burgaren är rik på protein från soja, bondböna och ärta och har en saftig konsistens med mycket umami. Burgaren har hela 95% lägre klimatavtryck än en burgare på svensk nötfärs, och är därför ‘Jävligt god’ både för dig och planeten.

Jävligt Gott Anamma Vegokorv och Vegochorizo

Jävligt Gott Anamma Vegokorv och Vegochorizo är två smakrika och saftiga korvar. Korvarna har ett växtbaserat korvskinn vilket gör att de passar perfekt såväl på grillen som i stekpannan.  Vår nya Vegokorv har en rund god smaksättning och chorizon har lite extra hetta med smak av chili, spiskummin, paprika och vitlök. Vegokorv och Vegochorizo har 75%, respektive 70% mindre klimatpåverkan jämfört med köttkorv av fläsk- och nötfärs.

Scroll to Top