VEGETARISK PÅSK

Äntligen vår, och våren – det betyder ju även påsk! På vår vegetariska påskfest kommer du att upptäcka ett överflöd av läckra rätter tillagade enbart av växtbaserade ingredienser. Njut av en festmåltid som både smakar fantastiskt och är vänlig mot miljön.

Testa ett vegetariskt påskbord i år

Låt oss inspirera dig till ett vegetariskt påskbord i år. Oavsett om du är vegetarian, vegan eller inget av det, är det lättare – och kanske även godare – än du tror att byta ut en eller alla rätter på påskbordet till växtbaserade alternativ! Samtidigt som du bjuder på en riktigt god påskbuffe, gör du också klimatet en tjänst. Så bjud in släkt och vänner, och duka upp till fest med hjälp av våra smarriga påskrecept.

Traditionella smaker på VEGO-vis

En växtbaserad kost behöver inte hindra dig från de klassiska smakerna på ett påskbord! Testa vårt recept på morotslax med klassisk hovmästarsås. Självklart måste vi även tipsa om våra goda Vegoprins och Vegobullar till påskbuffén. Dom gör det verkligen lätt att välja grönt utan att tumma på smak.

Lättare påsklunch

För dig som hellre vill ta en lättare påsklunch, kan vi tipsa om denna fräscha tacovariant med mango och salsa Criolla i salladswrap. Eller varför inte tända på grillen, och njuta av nygrillad Báhn mí-korv? Ett supergott och enkelt recept till påskhelgen.
Banh mi korv recept

Egengjord gå-bort present

Bortbjuden i påsk? Imponera på värdarna med en egengjord gå bort-present i form av en härlig pistagepesto. Förvara i en fin glasburk för extra känsla av omtanke. Ätbara presenter är alltid de bästa!

Anammas somriga pistagepesto
Scroll to Top