Vår filosofi

Anamma började sin resa för mer än 20 år sedan, långt innan vego hamnade på allas läppar. Vår filosofi har alltid byggt på att vego-mat ska vara riktigt god och vi gör ingen skillnad på om du är vegan eller köttätare. Vi finns helt enkelt till för alla som vill göra världen lite grönare.

Det är många som vill äta mat från växtriket och vår grej är att få det att hända. Därför har vi satsat allt på att göra helt vegansk mat till något riktigt gott och enkelt. Alla produkter från Anamma är såklart alltid 100% veganska. Det innebär att vi aldrig använder animaliska ingredienser i våra produkter.

Vi tillagar alla våra produkter själva i våra anläggningar i södra Sverige och vi försöker alltid minimera användandet av tillsatser i våra produkter. I de fall det inte går att undvika så gör vi det av viktiga anledningar som tex för att undvika äggvita.

 

Vi på Anamma brinner för riktigt god vegansk mat och vill att fler ska få upp ögonen för det veganska köket, så att vi tillsammans kan minska avtrycket på vår planet.

Vegansk middagsfest -Anamma
Vegansk middagsfest -Anamma

Utvecklingen av våra produkter har alltid skett i nära samarbete med er konsumenter. Era åsikter är viktiga för oss och vi vill rikta ett stort tack till alla våra Anamma kompisar! Utan er skulle inte Anamma finnas.

Vi på Anamma brinner för riktigt god vegansk mat och vill att fler ska få upp ögonen för det veganska köket, så att vi tillsammans kan minska avtrycket på vår planet. Vår vision är en grönare värld och en hållbar framtid och vi menar att varje vegansk måltid är en klimatvinst i sig. Därför vill vi uppmuntra fler människor till att anamma det goda, det enkla och det positiva med att äta veganskt. Häng gärna med på vad vi hittar på via vår Facebooksida och få tips och inspiration via vårt Instagram-konto.

Alla kedjor har ett stort utbud av Anamma produkter på sina centrala lager som varje butik kan beställa hem. Om du saknar en produkt i din butik brukar det hjälpa om du framför dina önskemål till personalen.

Hållbarhet

Att äta mat från växtriket och produkter från Anamma är ett enkelt sätt att minska sin klimatpåverkan.

Läs mer