Formbar Färs av Ärta gör succé hos Buzzador!

Tillsammans med Buzzador har 3,000 personer fått vara med och upptäcka vår nyhet Formbar färs av ärta, och vilken succé det blev!

Det finns just nu ett stort intresse av att prova på att äta mer och mer växtbaserad mat, både för hälsan, djuren och miljöns skull, men självklart också för att vegansk mat kan vara fantastiskt gott. Anamma har som önskan att inspirera till en mer hållbar livsstil genom att göra vegansk mat till något riktigt gott och enkelt, så att vi tillsammans kan minska avtrycket på vår planet.

Men hjälp av Buzzador fick hela 3,000 personer prova på vår nya Formbara fäst av Ärta, och att döma från bilderna på sociala medier och de kommentarer vi fick in var det många nya som fick upp ögonen för hur gott det kan vara med vegansk mat.


Lyckeby, 46 år
”Spännande att prova! Första gången vi åt vegetarisk färs. Överraskande gott! Kommer ätas igen!”

Farsta, 30 år
”Supergod, bra färs av ärta! Denna gick jättebra att göra köttfärs utav till tacos och burritos! Bra växtbaserat alternativ/ersättare som funkade galant!”

Malmö, 32 år
”Lättanvänd formbar färs som smakar det man kryddar. Otroligt att kunna skapa köttbullar eller hamburgare utan flera ingredienser. Det går snabbt och lätt att laga maten å det är inte endast en lyxig måltid utan kan användas för den impulsiva.”

Hallstahammar, 45 år
”God färs och lätt att jobba med, gjorde supergoda kebabspett! Kommer absolut att köpa igen.”

Rosvik, 31år
”Supergod och lätt att forma till burgare! Älskad även av köttälskare. Rekommenderas varmt av hela familjen, ni måste testa denna!”

Scroll to Top