Anamma gör sitt största nyhetssläpp någonsin!

Nu gör vi världen lite grönare tillsammans med er! Vi finns till för våra konsumenter och ni fortsätter att önska nya spännande veganska produkter. Vi gör vårt allra bästa för att uppfylla era önskemål och lanserar nu både färdigrätter och helt nya korvar och burgare för att säkra att vi kan erbjuda goda veganska måltider till veckans alla tillfällen.

– Den här typen av innovationer bidrar till att underlätta för fler att välja det växtbaserade oftare och är viktiga för att vi ska nå klimatmålen. Varje vegansk måltid är en vinst för planeten och med våra nya goda färdigrätter gör vi det enklare än någonsin för konsumenter att välja växtbaserat till lunch, middag och mellanmål, säger Thomas Sjöberg, marknadschef på Anamma.

Alla härliga nyheter hittar du i frysdisken, och de kommer finnas tillgängliga från slutet av september. Hittar du inte produkterna i din lokala matbutik? Fråga gärna personalen om de kan beställa hem produkterna.


Vegobowls

Vegobowls är våra härliga veganska enportionsgrytor som du snabbt kan värma i micron och ha med som lunch på jobbet de dagar du inte hinner göra en egen vegansk och mättande matlåda. Vi har lagat en mustig Vegochili med vegofärs, bönor, majs, röd paprika och basmatiris, och en härlig Vegobolognese med vegofärs  i en smakrik tomatsås och tagliatelle pasta.


Vegopajer

Utöver bowls har vi även tagit fram marknadens första veganska pajer! Vi har lyckats skapa en härlig vegansk ost & skinkpaj, som är baserad på en krämig vegansk stanning, och fylld med vego*st och skinksmaksatta vegobitar som ger en härlig rökighet och sälta. För den som gillar mexikanska smaker har vi lagat en härlig vegansk Mexicana paj, med kryddig tomatsås, tex-mex kryddad vegofärs, majs, tomater jalapenos och svarta bönor, som toppas med en vegansk creme ch**se klick.


Vegopirog

Är inte en mumsig vegansk pirog med en riktigt spröd deg och en kryddig tomatsås den perfekta snabb-lunchen eller mellanmålet? Som grädde på moset är den gjord på vegofärs med ärtor odlade i Sverige, bättre än så kan det nog inte bli?


Vegokebab pizza

Att kebabpizzan är ett av de mest populära önskemålen från våra konsumenter är det intet snack om, och här kommer den äntligen! En klassisk kebabpizza med extra allt i vegansk tappning, med tomatsås, kebabkryddade vegostrimlor, rödlök, fefferoni, riven veganost och toppad med veganska crème fraiche klickar.


Vi släpper samtidigt 3 spännande nyheter tillsammans med Gustav ”Jävligt gott” Johansson, som du kan läsa om här.

Scroll to Top